Webinar Maak zichtbaar verschil met beeldgericht werken

Algemene ruimtes in wooncomplexen zijn beeldbepalend voor zowel bewoners als bezoekers. Een schone en nette ruimte voelt welkom aan, terwijl een rommelige of beschadigde omgeving onaangenaam is.


Het onderhouden van gemeenschappelijke binnen- en buitenruimtes is voor woningcorporaties vaak een tijdrovend en onduidelijk proces, waarbij sturing en controle ontbreekt. Steeds meer vastgoedbeheerders sturen daarom via beeldkwaliteit op schoon, heel en veilig. De uniforme blik waarmee je door de ogen van je bewoners kijkt biedt duidelijkheid voor medewerkers. Wat is schoon, bij hoeveel beschadiging is reparatie nodig en hoe ga je om met obstakels? Beeldkwaliteit maakt objectieve discussies mogelijk en verbetert de communicatie binnen de organisatie maar ook naar bewoners en leveranciers.


Apptimize ondersteunt vastgoedbeheerders bij het werken met beeldkwaliteit met een gebruiksvriendelijk en intuïtief platform.


Op 29 oktober om 10.00 uur organiseren wij een webinar over dit onderwerp samen met Apptimize, waarvoor we jou van harte willen uitnodigen.

Je kunt je hieronder inschrijven.

Het webinar duurt maximaal 45 minuten.