Diversiteit bij Aareon

Bij Aareon geloven we dat een diverse en inclusieve werkomgeving de sleutel is tot innovatie, creativiteit en duurzame groei. Op deze pagina delen we onder andere persoonlijke verhalen van onze collega's en een toelichting op de ondertekening van de Charter of Diversity.

Bij Aareon kan je zijn wie je bent

Lees de persoonlijke verhalen van onze collega's.

Bij Aareon kan je zijn wie je bent

Lees de persoonlijke verhalen van onze collega's.

“Bij Aareon mag je over de grenzen van je functie heen kijken.”

Jan Emmens werkt al 10 jaar bij Aareon. Inmiddels in de functie van product owner & lead developer bij Assets & Treasury. Jan heeft al flink wat dienstjaren bij Aareon. Toch is hij pas 28. Hoe dat kan? “Ik was een tiener met een doel.” (Lees hier het verhaal van Jan.)

“Het gaat er niet om of je vrouw bent, je wilt aangenomen worden op je kwaliteiten"

“Het stereotype beeld van de IT-sector is toch snel dat het een wereld is waar veel mannen werken. Voor de vastgoedwereld geldt hetzelfde. Dat is grotendeels ook zo, maar je kunt als vrouw prima hoge functies bekleden. Het werkt vaak in mijn voordeel”, zegt Marion. (Lees hier het verhaal van Marion.)

“We hebben een cultuur waarin samenwerken centraal staat."

“Net als veel mensen, dacht ik dat in de IT vooral mannen werken in technische functies. Maar het is meer divers dan ik dacht”, zegt Ria Feddema, HR-manager bij Aareon Nederland. “Er zijn allerlei typen functies en mensen in de IT.  (Lees hier het verhaal van Ria.)

"Als jij je talenten laat zien, dan wordt dat beloond.”

Gino Pomp is directielid bij Aareon Nederland en als Head of Product eindverantwoordelijk voor het productportfolio commercieel vastgoed. “Ik word graag uitgedaagd. Dat vind ik bij Aareon. Al 17 jaar.” (Lees hier het verhaal van Gino.)

Waarom vinden we dit belangrijk?

Omdat we ervan overtuigd zijn dat iedereen zich welkom, gewaardeerd en gerespecteerd moet voelen. Diversiteit gaat niet alleen over verschillen in achtergrond, cultuur of overtuigingen, maar ook over het erkennen en omarmen van deze verschillen als een bron van kracht. Inclusiviteit betekent dat we actief werken aan een werkomgeving waarin iedereen de kans krijgt om zich te ontplooien en zijn of haar unieke perspectief in te brengen.

Charter Diversiteit

Het ondertekenen van het Charter of Diversity is voor ons een belangrijke stap in het waarmaken van deze visie. Maar het echte werk begint hier, met elke stap die we zetten om een werkomgeving te creëren waarin gelijkheid de norm is, en waar iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn.