Stage / afstuderen MBO/HBO/WO | Amsterdam | Emmen | Amersfoort

Stage / afstuderen MBO/HBO/WO

Stage lopen of afstuderen bij Aareon: Leer het werkveld kennen en ontdek de mogelijkheden binnen Europa's betrouwbare leverancier van SaaS-oplossingen voor de vastgoedsector!


Stel je voor: je loopt stage in een van onze kantoren, van het bruisende Amsterdam met uitzicht over de stad, tot het gezellige Emmen of het centraal gelegen Amersfoort. Je werkt aan een project dat écht impact heeft en jouw ideeën worden serieus genomen door een team van enthousiaste professionals. Dit zou zomaar jouw stage bij Aareon kunnen zijn!

Henk, een van onze afstudeerders, zegt het als volgt: "Wat mijn stage bij Aareon zo tof maakt, is dat mijn opdracht precies aansluit bij mijn interesses. Ik heb een softwareoplossing mogen ontwikkelen die straks echt in gebruik wordt genomen. De begeleiding is top en de sfeer op kantoor is heel chill. Je voelt je hier direct welkom. Voor mij was het een super leerzame ervaring!"


Bij Aareon begrijpen we dat een stage veel meer is dan alleen ‘ervaring opdoen’. Het gaat om persoonlijke groei, begeleiding op maat, en de ruimte om écht iets te leren. Of je nu aan de slag wilt in software development, HR, sales, of systeembeheer – wij zorgen ervoor dat jouw stage niet alleen een aanvulling is op je CV, maar ook een ervaring waar je met trots op terugkijkt.


Stijn, die een HR-stage bij ons deed, herkent zich hierin: "Ik kreeg bij Aareon de kans om allerlei HR-taken op te pakken en mezelf te ontwikkelen. De begeleiding was super persoonlijk en de sfeer op kantoor heel informeel. Ik voelde me snel thuis. Zoek je een stage waarin je echt serieus wordt genomen? Dan is Aareon zeker een aanrader!"

Wat kun je van een stage bij Aareon verwachten?


  • Persoonlijke begeleiding van ervaren collega’s die klaarstaan om je te helpen bij jouw ontwikkeling.

  • Een uitdagende stageplek binnen een groot, internationaal bedrijf waar innovatie centraal staat.

  • Een stagevergoeding van €400,- bij een fulltime stage of afstudeerplek.

  • De kans op een baan na het afronden van je stage – velen gingen je voor!

  • Of je nu studeert aan een mbo-, hbo-, of wo-instelling, bij ons vind je een stageplek die past bij jouw niveau en richting. Of je nu een techneut, communicatietalent of een HR-expert in de dop bent, wij hebben een plek voor jou!

Marissa, die een leerzame tijd had bij ons HR-team, zegt het zo: "Tijdens mijn stage kreeg ik een goed beeld van hoe een grote HR-afdeling werkt. De informele sfeer en fijne begeleiding maakten het helemaal af. Aareon is echt een aanrader als je op zoek bent naar een uitdagende, maar ook gezellige stageplek!"


Klinkt dit als de plek waar jij wilt stagelopen of afstuderen? Solliciteer dan nu via de link of stuur een mail naar vacature@aareon.nl. We nemen snel contact met je op!

Wil je ons beter leren kennen?

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen solliciteren als ze aan 100% van de eisen van een vacature voldoen waarbij dat percentage bij mannen een stuk lager ligt namelijk op zo’n 60%. Wij nodigen iedereen uit te solliciteren, ongeacht religie, geaardheid, geslacht, leeftijd, beperking of andere kenmerken, ook als je niet 100% aan alle eisen voldoet.

Snel solliciteren? Mail je cv naar vacature@aareon.nl. Bij vragen kun je contact opnemen via 088-242 0 242.