2024

Aareon blij met keuze van Vanhier Wonen voor Tobias 365!

Published on (NL) 12 Jul 2024

Wij zijn trots dat Vanhier Wonen uit Voerendaal heeft gekozen voor een de overgang naar ons ERP Tobias 365! De woningcorporatie heeft na een gedegen heroverweging de keuze gemaakt om het huidige ERP-systeem te vervangen voor Tobias 365. Doorslaggevend hierbij was de toekomstgerichtheid van het ERP. Vanhier Wonen heeft besloten om verder door te ontwikkelen op het Dynamics-platform van Microsoft.


Het huidige ERP-systeem dat Vanhier Wonen nu gebruikt, NCCW XBIS wordt gemigreerd naar het nieuwste AX-platform Dynamics 365 en gekoppeld aan onder andere het leveranciersportaal Mareon, Tobias Start en de Aareon Opname-app. Kortom, samen met Treasury Leningen en de Cash Management-oplossing van Aareon die ook door Vanhier Wonen zullen worden gebruikt, een mooi portfolio van Aareon.


Belangrijk onderdeel van het project is dat er gebruik wordt gemaakt van ervaringen van de eerder uitgevoerde migratieprojecten. Deze aanpak – lessons-learned – is prominent onderdeel van de projectbenadering geworden en zal bij alle komende migratieprojecten worden toegepast. <P:We zijn inmiddels gestart met het implementatieproject en het ligt in ieders bedoeling om begin december 2024 live te gaan. Ambitieus, maar goed haalbaar. We wensen iedereen veel succes!